عزاداری در محرم یکی از آئین های مورد توجه شاهان قاجار بویژه ناصرالدین شاه به شمار می رفت و آنها از این فرصت برای نشان دادن پایبندی خود به شرع و ارادتشان به اهل بیت(ع) استفاده می کردند.
علم که دوست قدیمی و همواره مطیع شاه بود، در اواخر دوران پهلوی به خود جرئت میدهد و برای شاه پیغام میفرستد که کشور در آستانهی التهاب قرار دارد. با این حال، شاه به هویدا که جانشین علم در وزارت دربار شده بود، گفت: مشاعر علم دیگر کار نمیکند و قدرت درک شرایط کشور را ندارد.
بر اساس گزارشهای رسمی، بهائیان از سال 1318 ه.ق فعالیت خود را در ایالت شیکاگو آغاز کردند. بهائیان آمریکا که تحت حمایت دولت آمریکا بودند، به دستور میرزا حسینعلی در امر وقف املاک و بناهای خود به نام بهائیت تلاش فراوانی داشتند و هدایایی را جهت تشویق مردم و جذب آنان به بهائیت و گسترش بهائیت، وقف کرده و در اختیار رهبران بهائی قرار میدادند.
اولین کسی که متوجه شد، میتوان از بیسیم به عنوان یک وسیله ارتباطی استفاده نمود، (مارکونی) ایتالیایی بود که بعدها به نام مخترع رادیو معروف گردید. وی در سال 1895 اولین خبر رادیویی خود را به وسیله بیسیم در یک فاصله 3 کیلومتری فرستاد.
روزبیست و دوم آذرماه 1357 مردم محله سعدیه شیراز ، شاهد وقوع جنایتی هولناک توسط استوار "صفت الله فهندژ" ، بهایی بودند که در گردان پیاده ارتش خدمت می کرد. در اثر تیراندازی این جنایتکار از روی پشت بام خانه اش تعدادی از مردم محله سعدیه کشته و دهها نفر دیگر زخمی شدند.
شاید برای بسیاری از مردم جالب باشد بدانند دیکتاتورهای معروف دنیا که با خشونت و بی رحمی تمام بر جامعه حکم می راندند و برای طولانی کردن عمر خود دست به هر کاری می زدند، در زندگی خصوصی شان چگونه رفتار می کردند و به چه غذاهایی علاقه داشتند.
مطابق با اصل چهار، ظاهراً اقدامات مثبتی در راستای توسعهی کشور انجام گرفت، اما ارزیابی دقیق این فعالیتها نشان میدهد که بسیاری از طرحها، به دلیل عجولانه بودن و بیبرنامگی، شکست خوردند و نتیجهی چندان مثبتی به بار نیاوردند.
نخستین اتومبیل یا کالسکة بخار در سال 1320 قمری (بیش از 100 سال پیش) به سفارش مظفرالدین شاه به ایران آمد. تنها راه اتومبیل رو در آن زمان در ایران، راه گیلان بود که به وسیلة روسها ساخته شده بود و به دست مأموران روسی هم اداره میشد. این اتومبیل را که به صورت یک کالسکه بخار بود.
در بحبوحه انقلاب مشروطیت والی تبریز به تهران گریخت و تبریز بدست انقلابیون افتاد و بنا به دستور محمدعلی شاه مستبد ، شخصی بنام عین الدوله با قوای دولتی به شهر باسمنج در نزدیکی تبریز آمد تا مردم شهر را تحت فشار اقتصادی قرار دهد و بدین ترتیب راه ورود هرگونه غذا و آرد و سوخت و سایر مایحتاج مردم تبریز بسته شد ولی مردم با تحمل سختی ها و مقاومت در مقابل زور ...